AK Smede og Staldteknik på Nutrifair sammen med ACO Funki

Den niende udgave af NutriFair blev afholdt i Fredericia med næsten 6.000 besøgende og et udsolgt standpladsareal for første gang nogensinde. AK Smede og Staldteknik deltog igen i år i samarbejde med ACO Funki på stand A-1234 og det var en succes.

21. januar 2020 10:40

Interessen for den faglige messe for husdyrsproducenterne stiger, hvilket markeres ved et udsolgt standpladsareal samt rekordbesøgende antal gæster. Den store interesse fra både nuværende og nye kunder viser en opbakning for faglig og specialiseret viden i et relativt afgrænset erhverv, hvilket er et positivt tegn i hele industrien. Det bemærkede AK Smede og Staldtekniks direktør og ejer Arne Kristensen også, han udtaler efter messen: ”Tak til alle jer, som kom ind på standen og fik en sludder. Det er altid rart med et gensyn med nuværende kunder, og en snak med nye kunder. Der var dejligt med mennesker på standen over de to dage.”

Forberedelserne til Messe C’s jubilæumsmesse i 2021 er allerede begyndt, hvor AK Smede og Staldteknik håber på endnu en gang at være en del af messen.