AK Smede klar til nye projekter med EN-1090 certificering

Ultimo 2019 blev vi EN-1090 certificeret i henhold til EU kravene, hvilket åbner nye projekt og løsningsmuligheder for dig som kunde.

28. januar 2020 07:50

Vi kan med den nye certificering producere altaner, spær, bærende bjælker, trapper og meget mere! Hvorvidt det er overfladebehandlet elementer eller ej, så åbner certificeringen op for en ny målgruppe, fordi vi tidligere ikke kunne tilbyde disse produkter indenfor stål og aluminiums konstruktioner. Vi ser nogle spændende forretnings og udviklingsmuligheder heri.

Vi valgte at blive certificeret for at kunne øge tilliden fra kunderne og leverandørerne til vores produkter, processer og medarbejdere.

Vi prioriterer og værdsætter gensidig tillid og med certificeringen har vi mulighed for at lave produkterne dokumentationsbar og med gennemsigtighed i henhold til EU lovgivningen. Herved reducere vi risici, forbedre kvaliteten, skaber ensartethed, sporbarhed og yder en overordnet bedre service.

I samarbejde med en ekstern konsulent har vi fået dokumenteret vores processer, fået svejse certifikater og oplært vores medarbejdere i at bruge og vedligeholde kvalitetssystemet. Vi har yderligere fået udarbejdet en kvalitetshåndbog, som jævnligt bliver opdateret i takt med de forandringer, der sker både intern men også ekstern. Det har medført at vi har fået rammesat vores kerneprocesser – lige fra indkøb af råmateriale, sporbarheden, dokumentationen, bearbejdelsen og det færdige resultat.

Vi kan derfor med certificeringen tilbyde skræddersyet løsninger, der er baseret på dine behov. F.eks. hvis du er selvstændig og har tegninger samt beregninger, men mangler en til at lave stålkonstruktionen, tager vi gerne imod jobbet. Derimod kan det også tænkes at du ikke har tegningerne eller beregningerne, så klare vi også det for dig. Du har opgaven, vi finder løsningen!

Arne Kristensen som er stifter og direktør forklarer: ”Med EN-1090 certificeringen åbnes der op for en masse spændende projekter og det glæder os at vi kan imødekomme disse samt få en større målgruppe og kundekreds. Vi kan nu følge alle processer fra start til slut og dokumentere forløbet”   

Vi ønsker at skabe gennemsigtighed, tillid samt tryghed ved at kunne dokumentere at vores produkter er sikre og garantere dig at produkterne overholder EU lovgivningen.

Kontakt os i dag – så finder vi den rette løsning til dig!